کد: 1287-358680      تاریخ ایجاد: ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ شهريور   تعداد بازدید : 126

مدرسه تابستانی بین‌المللی 2023 دانشکده طب ایرانی آغاز شد

مدرسه تابستانی بین‌المللی 2023 دانشکده طب ایرانی با حضور شش دانشجو از کشورهای ترکیه و عراق آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، این مدرسه تابستانی شنبه 4 شهریور (26 آگوست 2023) آغاز و تا چهارشنبه 8 شهریور ادامه خواهد داشت.
در این دوره دانشجویان تحت آموزش‌های تئوری و عملی در زمینه طب ایرانی قرار می‌گیرند و کالج بین‌الملل دانشگاه نیز برنامه ایران‌شناسی را برای شرکت‌کنندگان برگزار خواهد کرد.
همچنین برپایی برنامه‌های فرهنگی و بازدید از جاذبه‌های فرهنگی تاریخی شهر تهران نیز مورد توجه قرار دارد.
مدرسه تابستانی دانشکده طب ایرانی بخشی از مدرسه تابستانی بین‌المللی 2023 دانشگاه علوم پزشکی تهران است که از 15 مرداد 1402 به مدت 4 هفته با مشارکت دانشکده‌های پزشکی، داروسازی و فناوری‌های نوین پرشکی و تعدادی از مراکز تحقیقاتی دانشگاه کار خود را آغاز کرد.
مراسم اختتامیه این مدرسه تابستانی چهارشنبه 8 شهریور 1402 با اهدای گواهی پایان دوره به دانشجویان و قدردانی از برگزارکنندگان علمی و اجرایی برگزار خواهد شد.

تنظیم خبر: مهناز وحیدی