کد: 1287-5534      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۱ شنبه ۲۵ آذر   تعداد بازدید : 3255

مراسم افتتاح خوابگاه هاي دانشجويان بين المللي دانشگاه با حضور وزير بهداشت برگزار شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: مراسم افتتاح دو خوابگاه دختران و پسران ويژه دانشجويان بين المللي دانشگاه روز جمعه 24 آذرماه با حضور وزير بهداشت و رييس دانشگاه برگزار شد.

در بازديد از خوابگاه ها دكتر وحيد دستجردي، وزير بهداشت، دكتر لاريجاني، رييس دانشگاه، دكتر عرب خردمند، معاون بين الملل، دكتر جليلي معاون آموزشي، دكتر دلاوري معاون بهداشتي، روساي دانشكده ها، اعضاي هيات علمي دانشگاه و دكتر حسيني مدير توسعه و برنامه ريزي منابع و ديگر مسوولان معاونت بين الملل حضور داشتند.
 دكتر وحيد دستجردي و دكتر لاريجاني ضمن بازديد از بخش هاي مختلف خوابگاه، از نزديك با دانشجويان بين المللي دانشگاه گفتگو و درباره امكانات آموزشي و رفاهي دانشگاه پرس و جو كردند در پاسخ همه دانشجويان رضايتمندي خود را از اينكه در اين دانشگاه مشغول به تحصيلند اعلام كردند.
پس از بازديد از خوابگاه هاي ميرزاي شيرازي (ويژه دختران) و حجت دوست (ويژه پسران)، مراسم افتتاحيه با قران كريم توسط قاري دكتر راگو دانشجوي PhD  ويروس شناسي از نيجريه آغاز شد.
سپس دكتر خردمند ضمن خيرمقدم به حضار، گفت: خدا را شاكريم كه در اين مقطع زماني فرايند حضور در عرصه بين الملل به عنوان يكي از رسالت هاي دانشگاه هاي علوم پزشكي و اميد ما براي افق 20 ساله كشور محقق شده است.
وي با بيان اينكه 40 دانشجو از 13 كشور دنيا در دانشگاه بين الملل مشغول تحصيلند افزود: طي 10 روز آينده 11 دانشجوي ديگر به اين مجموعه اضافه مي شود و 70 ويزاي ديگر نيز صادر شده كه تا بهمن ماه اين دانشجويان وارد كشور مي شوند و ما اميدواريم تا نوروز سال 92 اين تعداد به مرز 100 دانشجو برسد.
معاون بين الملل دانشگاه، با اشاره به كاهش زمان فرايند جذب دانشجويان خارجي به حدود 30 روز تصريح كرد: پيش از اين براي براي جذب دانشجوي خارجي فرايند طولاني طي مي شد كه گاهي نزديك به دوسال به طول مي انجاميد و موجب مي شد كه بسياري از فرصت ها از بين برود بحمدالله با حمايت هاي وزير بهداشت و دكتر لاريجاني اين مسير كوتاه شده است.
در ادامه، دكتر لاريجاني، با بيان اينكه تلاش براي حضور در عرصه بين الملل در كشورما كار آساني نيست افزود: خوشبختانه به بركت زمينه علمي قوي در دانشگاه علوم پزشكي تهران و تلاش هايي كه از چند سال گذشته شروع شده، فعاليت هاي اين عرصه به ثمر رسيده است.
وي وجود 6 هزار متقاضي خارجي براي تحصيل در دانشگاه بين الملل را نشانه جايگاه خوب دانشگاه در اين عرصه دانست و افزود: منطقه ما يكي از پرزمينه ترين مناطق براي اعزام دانشجو به دنيا است و وجود تقاضاهاي متعدد براي تحصيل در دانشگاه علوم پزشكي تهران، نشان دهنده ظرفيت هاي علمي اين دانشگاه در رتبه بندي هاي بين المللي است.
رييس دانشگاه، از انجام مذاكره براي تاسيس دانشگاه بين الملل با Affiliate دانشگاه علوم پزشكي تهران خبر داد و افزود: دانش مرز ندارد و نمي توان تبادلات را در فعاليت هاي علمي ناديده گرفت بخصوص در حوزه پزشكي كه همواره حرف هاي جديدي براي گفتن وجود دارد بنابراين بايد اين ارتباطات توسعه داد.
پس از آن، وزير بهداشت، با تبريك به دكتر لاريجاني،اعضاي هيات رييسه و دكتر خردمند و همكاران معاونت بين الملل دانشگاه براي افتتاح اين دو خوابگاه گفت: سال 86 شعبه بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران و در دو سال گذشته 11 شعبه بين الملل در دانشگاه هاي علوم پزشكي ايجاد شد كه در مجموع يك هزار تا يك هزار و 100 دانشجو داشتند خوشبختانه امروز دانشگاه بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران نزديك به يك هزار دانشجو در رشته هاي مختلف دارد.
وي افزود: روزي بود كه دانشگاه علوم پزشكي تهران در كشور دانشگاهي ملي بود ولي امروز با تلاش ها و زحمات دكتر لاريجاني و هيات رييسه و همكارانشان اين دانشگاه به يك دانشگاه بين المللي تبديل شده و در رتبه بندي هاي جهاني جايگاه بسيار بالايي را كسب كرده است.
دكتر وحيد دستجردي با اشاره به رضايت دانشجويان بين المللي از امكانات دانشگاه گفت: در گفتگو با دانشجويان عزيز خارجي وقتي از آنان سوال شد كه چرا اين دانشگاه را براي تحصيل انتخاب كرديد پاسخ دادند به دليل جايگاه برتر  دانشگاه در رتبه بندي هاي بين المللي و امكانات خوب آموزشي و رفاهي؛ خوشحاليم كه امروز آرزوي قلبي و قديمي همه ما براي جذب دانشجويان خارجي برآورده شده است.
خبرنگار: سميرا كرمي
عكس: زهرا ولي محمدي