کد: 1287-5974      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن   تعداد بازدید : 3527

برگزاری جلسه TUMS Ranking در رتبه بندی دانشکده های دانشگاه

معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشكی تهران: جلسه رتبه بندی دانشگاه ( TUMS Ranking ) با حضور مسئولین محترم دانشگاه و دانشکده ها، مورخ 16 بهمن ماه سال جاری در ستاد مركزی دانشگاه برگزار شد.

به منظور آشنایی با اهمیت رتبه بندی و در نهایت اهداف TUMS Ranking ،اولین جلسه رتبه بندی دانشگاه با حضور معاونین محترم بین الملل و پژوهشی دانشگاه ، روسا و معاونین محترم بین الملل دانشکده ها ، و مدیر محترم آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در ستاد مركزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، دكتر خردمند معاون بین الملل دانشگاه ضمن تشكر از مدعوین محترم ، از اهمیت پیگیری فرایند رتبه بندی دانشگاه در سطح بین الملل و همچنین دانشکده های دانشگاه سخنانی ایراد فرمودند. ایشان افزودند: امیدواریم در آینده ای نزدیک دانشکده ها  بصورت فعال تری فرایند رتبه بندی و نمایش پذیر نمودن اطلاعات دانشکده ها را همانند آنچه در سایت معاونت بین الملل است پیگیری و همانند سازی نمایند تا در آینده ای نزدیک Visibility  فعالیتهای علمی دانشگاه در سطح جهانی رشد چشمگیری پیدا نموده و ان شاء الله حركت به سوی حضور در سطوح مختلف بین المللی در تمامی عرصه های دانشگاه به عنوان یك فعالیت مستدام و پویا تداوم پیدا كند.

در ادامه آقای دکتر محمدی، دبیر رتبه بندی دانشگاه ضمن ارائه توضیحات جامع در خصوص متودولوژی فرایند ، اظهار نمودند که  هدف از ایجاد TUMS Ranking آن است كه در داخل دانشگاه با خود ارزیابی توسط این رتبه بندی جدید، كلیه شاخص های مورد نظر موسسات رتبه بندی كننده خارجی، مورد توجه قرار گرفته، ارتقاء پیدا كند و قابل رویت باشد.

در ادامه سرکار خانم صابری پور ، کارشناس رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه ، به معرفی سیستمهای رتبه بندی و همچنین شاخصهای هر یک از رتبه بندیها و نحوه انعکاس آنها در سایت اشاره نمودند.

در بخش دیگری از جلسه سرکار خانم مهندس عبدالهی ، سرپرست آمار و فناوری اطلاعات معاونت بین الملل ،در خصوص سیستم نرم افزاری و پرسشنامه الکترونیکی رتبه بندی توضیحاتی ارائه نمودند.

آقای دکتر زراعتی ، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، نیز ضمن اشاره به وجود قابلیتها و پتانسیل فراوان دانشگاه در نمایش پذیر نمودن آمار و اطلاعات دانشگاه ،توضیحات مبسوط در مورد تاثیر TUMS Ranking در رتبه بندی Webometrics  ارائه فرمودند.

در ادامه آقای دکتر فتوحی ،معاون پژوهشی دانشگاه ، به فاصله علمی و برتری پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقایسه با دانشگاههای دیگر کشور اشاره و از تلاشهای دکتر خردمند در پیگیری رتبه بندی دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند.

در پایان دکتر خردمند ضمن تشکر از همه همکاران جهت حضور در این جلسه و ارائه اظهار نظرات خود در این خصوص ، تقاضا نمودند تا مسئولین IT دانشکده ها جهت هماهنگی و دریافت توضیحات کاملتر در خصوص نحوه درج اطلاعات در سیستم نرم افزاری سایت مدیریت روابط بین الملل و اعتباربخشی معاونت بین الملل در کارگاه روز چهارشنبه هفته جاری ( 18/11/91 ) در ستاد معاونت بین الملل حضور بهم رسانند.