کد: 1287-9430      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد   تعداد بازدید : 2387

گردهمايي دانشجويان خارجي تحصيلات تكميلي در دانشكده بهداشت برگزار شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دكتر مصداقي نيا رييس دانشكده بهداشت، در گردهمايي دانشجويان خارجي تحصيلات تكميلي در دانشكده بهداشت، از اينكه دانشجويان ديگر كشورها در دانشكده بهداشت تحصيل مي كنند ابراز خرسندي كرد.

در مراسم گردهمايي دانشجويان تحصيلات تكميلي كشورهاي مختلف در دانشكده بهداشت كه با حضور دكتر مصداقي نيا رييس دانشكده بهداشت، دكتر وطن دوست عضو هيات علمي دانشكده بهداشت، دكتر خردمند رييس روابط بين الملل و تعدادي از اساتيد و دانشجويان عصر روز شنبه  4 خرداد سال 1392 در سالن اجتماعات دانشكده بهداشت برگزار شد، ابتدا دكتر مصداقي نيا ضمن خير مقدم به اساتيد و دانشجويان، گفت: هدف ازبرگزاري اين گردهمايي آشنايي بيشتر دانشجويان خارجي با اساتيد و دانشكده بهداشت و مطرح كردن مشكلات آنها است.
وي افزود: حدود 24 يا 25 نفر دانشجوي تحصيلات تكميلي از كشورهاي پاكستان، عراق، افغانستان، نيجريه، اوگاندا واتيوپي در دانشكده بهداشت مشغول تحصيل هستند كه اين باعث خوشحالي ما ودانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران است.
سپس دكتر خردمند ضمن تشكر و قدرداني از دكترمصداقي نيا و تمام كساني كه باعث برگزاري اين گردهمايي شدند گفت: اين گردهمايي فرصت خوبي است و راهي است كه به همت شما عزيزان آغازشده است.
وي در ادامه افزود: براي تعدادي ازدانشكده‌هاي دانشگاه علوم پزشكي تهران فرصت غنيمتي است براي توسعه و گسترش آن و حضور درعرصه هاي بين المللي كه مطمناً تنها به جذب دانشجويان خارجي خلاصه نخواهد شد و ارتباطات بين المللي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي زمينه را براي توسعه كشور فراهم خواهد كرد.
دكتر خردمند تصريح كرد: قدمهايي كه امروز توسط همكاران در مجموعه علمي دانشگاه برداشته مي شود سرفصل جديدي براي توسعه آينده كشور و فعال بودنشان در عرصه بين المللي است.
و همچنين اين فرصتي است براي ارتباط بيشتر با دانشجويان خارجي كه  به عنوان نمايند گان و معرفي كنند گان ما در عرصه بين‌المللي در يكايك كشورهاي خواهند بود.
در ادامه دكتر وطن دوست، گفت: دانشكده بهداشت با توجه به سوابقي كه دارد نسبت به پذيرش دانشجويان خارجي در مقاطع فوق ليسانس و PhD اقدام كرده است.
وي در ادامه سخنان خود به چگونگي پذيرش دانشجويان خارجي در دانشكده بهداشت اشاره كرد وافزود: اين دانشجويان پرونده‌هايشان از طريق دفتر روابط بين الملل دانشگاه به گروه هاي آموزشي فرستاده مي شود و در مقاطع فوق ليسانس و phd ثبت  نام مي كنند و وارد كلاسها مي شوند.
اين عضو هيات علمي دانشكده بهداشت اظهار داشت: خوشبختانه حدود 25 يا 25 دانشجو داريم كه درمقطع تحصيلا تكميلي تحصيل مي كنند و تعداد زيادي هم متقاضي داريم كه اين باعث افتخار دانشكده بهداشت و دانشگاه علوم پزشكي تهران است.
دكتر وطن دوست در پايان خاطر نشان كرد: اگر مشكل اين دانشجويان حل شود يعني مشكل خودمان حل شده است و اميدوارم كه اين دانشجويان باعث خير و بركت كشورشان باشند.

براي مشاهده گالري عكس اينجا را كليك كنيد.

خبرنگار: رياضي كرماني عكس: خضايي، رومياني