به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، رئیس دانشکده بهداشت در حاشیه جشن روز بینالملل دانشگاه افزود: جذب اساتید و دانشجویان خارجی، حضور در سمینارها و همایشهای خارج از کشور و انجام تحقیقات مشترک بینالمللی بسترهایی برای بینالمللی سازی دانشگاهها خواهند بود.
وی افزود: همچنین باید امکان حضور اساتید کشور در مجامع جهانی و گذراندن بخشی از دوره تحصیلی دانشجویان ایرانی در دانشگاههای خارج از کشور نیز فراهم شود.
دکتر اکبری ساری ادامه داد: تحقیقات نشان میدهد مقالاتی که حاصل همکاری چند کشور است تعداد بالاتری ارجاع داشتهاند، بنابراین در حیطه آموزش و پژوهش هرچقدر ارتباطات بینالمللی را تقویت کنیم، ارتقای دانشکدهها و در نهایت دانشگاه را به همراه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه یکی از ابعاد بینالمللی شدن جذب بیشتر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف، به خصوص از منطقه است، گفت: افزایش توانمندی اساتید در تدریس به زبان آکادمیک بینالمللی و ارائه مشاورههای مناسب در خصوص پایاننامههای دانشجویان خارجی سرعت جذب این گروه از دانشجویان را افزایش خواهد داد.
|
|
وی با تأکید بر اینکه تمامی دانشجویان خارجی دانشکده بهداشت در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند که این خود نقطه عطفی به شمار میآید، افزود: با توجه به اینکه طول دوره تحصیلی دانشجویان این مقطع کوتاه است، افزایش جذب دانشجویان خارجی در اولویت فعالیتهای این دانشکده قرار دارد.
رئیس دانشکده بهداشت خاطرنشان کرد: در اردیبهشت سال آینده همزمان با جشن پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشکده بهداشت برگزاری سمینار توسعه پایدار با حضور نمایندگانی از کشورهای منطقه چون لبنان، ترکیه، پاکستان و افغانستان را در دستور کار قرار دارد که امیدواریم منجر به معرفی هر چه بیشتر این دانشکده و گسترش تعاملات بینالمللی شود.
وی در پایان برگزاری جشن روز بینالملل دانشگاه را فرصتی برای دیده شدن فعالیتهای بینالمللی دانشگاه و ایجاد انگیزه برای ادامه این مسیر با سرعت و توان بیشتر عنوان کرد.
آرشیو اخبار مرتبط :
آرشیو اخبار مرتبط در ساير رسانه ها:
خبرنگار: مهناز وحیدی
عکس: زهره صادقی