به گزارش روابط عمومی معاونت بینالملل، دکتر یونسیان در حاشیه جشن روز بینالملل دانشگاه که دوشنبه 17 اسفند برگزار شد، حوزههای آموزش، پژوهش و بینالملل را در تعامل با یکدیگر دانست و گفت: به طبع با افزایش ارتباطات داخلی و خارجی با دانشگاهها و مراکز علمی معتبر در کنار افزایش کیفیت آموزشی، فعالیتهای پژوهشی نیز گسترش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه معاونت پژوهشی دانشگاه در راستای سیاستهای معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گام برمیدارد، اظهار داشت: وزارتخانه برای طرحهای مشترک که منجر به محصول میشوند، اهمیت ویژهای قائل است ضمن اینکه رویکرد مذکور منجر به افزایش ارجاعات و استنادات و به نوعی حمایت از اهداف بینالمللی میشود.
دکتر یونسیان با بیان اینکه دستاوردهای حوزه بینالملل ناشی از تلاشهای حوزه معاونت بینالملل و حمایت ریاست دانشگاه است، افزود: بیشک اگر انگیزه و توان بالای بدنه دانشگاه نبود، این مهم جایگاه فعلی را نداشت.
معاون پژوهشی دانشگاه تصریح کرد: با وجود اینکه برنامه بینالمللی سازی دانشگاه تاکنون با محدودیتهایی به ویژه در انتقال ارز برای ثبتنام دانشجویان خارجی و صدور ویزا همراه بوده، رشد قابلتوجهی داشته است.
وی ضمن تأکید بر اهمیت جشن روز بینالملل در معرفی دانشگاه و توسعه تعاملات علمی و فرهنگی با کشورهای مختلف، خاطرنشان کرد: به نظر میرسد جهش اصلی را در حوزه فعالیتهای بینالمللی دانشگاه را پس از رفع کامل تحریمها و به طور خاص موانع بانکی شاهد خواهیم بود.
آرشیو اخبار مرتبط :
آرشیو اخبار مرتبط در ساير رسانه ها:
خبرنگار: مهناز وحیدی
عکس: زهره صادقی