کد: 1287-11001      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۹ مرداد   تعداد بازدید : 3960

آغاز ثبت نام شرکت کنندگان داخلی مدرسه تابستانی بین المللی سلامت عمومی (IPHS2013)

انجمن دانشجویان پزشکی ایران (IFMSA-Iran) قصد دارد در شهریور ماه سال جاری نسبت به برگزاری یک دوره مدرسه تابستانی بین‌المللی در حوزه سلامت عمومی (Public health) و نیز دوره‌های تربیت مدّرس‌های رسمی فدراسیون بین‌المللی دانشجویان پزشکی (IFMSA) در جزیره کیش و با همکاری پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام نماید.

ثبت نام مدرسه تابستانی بین المللی سلامت عمومی (IPHS) برای شرکت کنندگان داخلی از امروز آغاز شد. علاقمندان به شرکت در این مدرسه تابستانی می توانند از طریق این لینک درخواست ثبت نام خود را ثبت نمایند. همچنین فرم ثبت نام در قالب قابل word را نیز می توانید از این لینک دریافت و پس از تکمیل به آدرس IranIPHS@gmail.com ارسال نمائید.

تذكر: شرکت کنندگان داخلی هزینه متفاوتی را نسبت به شرکت کنندگان خارجی پرداخت می نمایند.

هزینه ثبت نام برای شرکت کنندگان داخلی که شامل هزینه شرکت در کارگاه ها و پذیرایی و مواد آموزشی می باشد به شرح زیر است:

ثبت نام زود هنگام (مهلت ارسال درخواست تا 20 مرداد 1392

• هزینه ثبت نام دوره سلامت عمومی IPHS2013: چهل هزار تومان (40000 تومان)
• هزینه ثبت نام کارگاه TNT: پنجاه هزار تومان (50000 تومان)
• هزینه ثبت نام کارگاه TOT: شصت هزار تومان (60000 تومان)

ثبت نام دیر هنگام (مهلت ارسال درخواست تا 6 شهریور 1392 - پذیرش در صورت وجود ظرفیت خالی)

• هزینه ثبت نام دوره سلامت عمومی IPHS2013: شصت هزار تومان (60000 تومان)
• هزینه ثبت نام کارگاه TNT: هفتاد هزار تومان (70000 تومان)
• هزینه ثبت نام کارگاه TOT: هشتاد هزار تومان (80000 تومان)

تذكر: لازم به ذکر است که هزینه ثبت نام شامل هزینه اقامت و سفر به کیش نمی باشد.
با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت تورها، هتل ها و بلیط هواپیما برای زمان برگزاری IPHS2013 اعلام نگردیده است امکان اعلام هزینه های اقامت و سفر مقدور نبود.

به اطلاع علاقمندان گرامی می رساند که تیم اجرایی IPHS2013 در تلاش است جهت رفاه حال شرکت کنندگان داخلی و کاهش هزینه های ایشان تورها و هتل هایی با قیمت های پائین تر از حدمعمول و با تنوع قیمتی را تدارک ببیند. با این حال به دلیل مشخص نبودن قیمت های دقیق این امکان در حال حاضر فراهم نگردیده. در صورت فراهم گردیدن این خدمات برای شرکت کنندگان مراتب بلافاصله به اطلاع رسانده خواهد شد.

با این وجود زمان ثبت نام زود هنگام IPHS2013 تغییری نخواهد کرد و تخفیف های هزینه ثبت نام و تخفیف های احتمالی بسته های اقامت و سفر درنظر گرفته شده برای ثبت نام زودهنگام، برای درخواست های دریافتی پس از 20 مرداد درنظر گرفته نخواهد شد. لذا به علاقمندان توصیه می شود پیش از اتمام مهلت ثبت نام زودهنگام درخواست های خود را ارسال نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر ، بسته معرفی IPHS2013  را مطالعه نمائید.

MR/A