کد: 1287-335545      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند   تعداد بازدید : 2899

رايزن پزشكي سفارت عراق روز بين الملل را در گسترش روابط بين المللي دانشگاه موثر خواند

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دكتر محمد عبدالجبار الزبيدي در مراسم روز بين الملل، آينده پر روابطي را ميان دانشگاه علوم پزشكي تهران و كشور عراق پيش بيني كرد.

مراسم گراميداشت روز بين الملل دانشگاه، 14 اسفند 1392 با حضور نمايندگان و سفراي 17 كشور، 41 دانشجوي خارجي دانشگاه علوم پزشكي تهران، 41 دانشجوي خارجي از دانشگاه هاي علامه و تهران، مديركل امور ايرانيان وزارت امور خارجه و مسئولان وزارت بهداشت در موزه ملي تاريخ علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران برگزار شد.
دكتر محمد عبدالجبار الزبيدي، رايزن پزشكي سفارت عراق، ضمن تبريك سال نو و جشن روز بين الملل گفت: حدود 30 دانشجوي عراقي در اين دانشگاه مشغول به تحصيل هستند و خوشبختانه از سطح كيفي خدمات و همچنين كيفيت بالاي آموزش در دانشگاه علوم پزشكي تهران راضي هستيم.
وي خاططر نشان كرد: دانشجويان عراقي در اين دانشگاه بسيار راحت و علاقمند هستند و در آينده نزديك بسياري از دانشجويان عراقي براي حضور در دانشگاه اقدام خواهند كرد از اين رو آينده پر روابطي بين عراق و دانشگاه علوم پزشكي تهران خواهيم داشت.
وي با ابراز خرسندي از كيفيت جشن روز بين الملل گفت: اين سالروز، بسيار در گسترش روابط بين المللي دانشگاه موثر است.

ترجمه: اميرحسين گتميري
تنظيم : نسيم قرائيان
عكس: جمشيد ربيعي
درج در سايت: سميرا ملكيان