کد: 1287-335546      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند   تعداد بازدید : 2860

سفير روماني برگزاري روز بين الملل را موجب آشنايي بيشتر با دانشگاه علوم پزشكي تهران دانست

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: كريستين تئودرسكو، در مراسم روز بين الملل، خواستار تبادل دانشجو در سطح بالا و جذب دانشجو در دوره هاي پيراپزشكي شد.

مراسم گراميداشت روز بين الملل دانشگاه، 14 اسفند 1392 با حضور نمايندگان و سفراي 17 كشور، 41 دانشجوي خارجي دانشگاه علوم پزشكي تهران، 41 دانشجوي خارجي از دانشگاه هاي علامه و تهران، مديركل امور ايرانيان وزارت امور خارجه و مسئولان وزارت بهداشت در موزه ملي تاريخ علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران برگزار شد.
كريستين تئودرسكو، سفير روماني در تهران، كه خود دانش آموخته زبان و ادبيات فارسي دانشگاه تهران در سال 57 است، گفت: در سالي كه من در تهران تحصيل مي كردم، دانشگاه علوم پزشكي تهران وجود نداشت از اين رو نتوانستم درباره اين دانشگاه اطلاعات زيادي كسب نمايم اما اكنون فرصت خوبي است تا با اين دانشگاه بيشتر آشنا شوم.
وي با اشاره به تحصيل چند دانشجوي رومانيايي در دانشگاه تهران افزود: براي مدتي برنامه تبادل دانشجو ميان دو دولت متوقف شد چرا كه دوران سخت جنگ بود اما اكنون در دانشگاه تهران يك دانشجوي خارجي داريم كه البته 2 تا از دانشجويانمان هم سال گذشته فارغ التحصيل شدند.
سفير روماني خواستار افزايش تبادل دانشجو شد و تصريح كرد: هدف ما در روابط بين الملل، تبادل دانشجو در سطح بالا، جذب دانشجوي در سطح ليسانس، جذب دانشجو در دوره هاي پيراپزشكي و آمادگي براي كادر متوسط پزشكي و دعوت براي حضور در كنگره ها و كنفرانس ها است.

ترجمه: سروش رياضي اصفهاني
تنظيم: نسيم قرائيان
عكس: جمشيد ربيعي، ابوالقاسم پورياني
درج در سايت: سميرا ملكيان