کد: 1287-335547      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند   تعداد بازدید : 2729

سفير كومور از تمايل براي آشنايي بيشتر با دانشگاه و ارسال دانشجو خبر داد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: احمد عبدالله احمد مواتان، در مراسم روز بين الملل دانشگاه، ابراز اميدواري كرد كه اين مراسم موجب آشنايي و آغاز ارتباط بيشتر با دانشگاه علوم پزشكي تهران شود.

مراسم گراميداشت روز بين الملل دانشگاه، 14 اسفند 1392 با حضور نمايندگان و سفراي 17 كشور، 41 دانشجوي خارجي دانشگاه علوم پزشكي تهران، 41 دانشجوي خارجي از دانشگاه هاي علامه و تهران، مديركل امور ايرانيان وزارت امور خارجه و مسئولان وزارت بهداشت در موزه ملي تاريخ علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران برگزار شد.
در اين مراسم احمد عبدالله احمد مواتان، سفير كومور در تهران با اشاره به آشنايي با دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: در حدود 3 ماه پيش از طريق مقاله اي كه به دستم رسيد در خصوص اين دانشگاه اطلاعاتي كسب كردم.
وي خاطر نشان كرد: تمايل بسياري براي برقراري ارتباط بيشتر با دانشگاه دارم و اميدوارم كه بتوانيم دانشجوياني را از كومور به ايران بفرستيم و بورسيه نماييم.
سفير كومور در ادامه ابراز اميدواري كرد كه اين مراسم موجب آشنايي و آغاز ارتباط با دانشگاه علوم پزشكي تهران شود.

ترجمه: سروش رياضي اصفهاني
تنظيم: نسيم قرائيان
عكس: جمشيد ربيعي، ابوالقاسم پورياني
درج در سايت: سميرا ملكيان