کد: 1287-335553      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند   تعداد بازدید : 3819

دكتر شاهين آخوند زاده مسائل فرهنگي ايران را عامل گرايش دانشجويان خارجي به دانشگاههاي كشور عنوان كرد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: سرپرست معاونت بين الملل دانشكده پزشكي دانشگاه، نامگذاري روز بين الملل را فرصتي براي توسعه و تقويت روابط بين الملل دانشگاه دانست.

مراسم روز بين الملل دانشگاه با رونمايي از تمبر يادبود اين روز در حضور سفير و نماينده 17 كشور، 41 دانشجو خارجي دانشگاه علوم پزشكي تهران و 41 دانشجوي خارجي از دانشگاه هاي علامه و تهران و با حضور مسئولين دانشگاه، جمعي سفيران و نماينده كشورها روز چهارشنبه 14 اسفندماه 92 در موزه ملي تاريخ علوم پزشكي ايران برگزار شد.
دكتر شاهين آخوندزاده، سرپرست معاونت بين الملل دانشكده پزشكي دانشگاه، در حاشيه مراسم روز بين الملل، گفت:  نام گذاري اين روز از سوي معاون بين الملل دانشگاه، حركت مباركي است زيرا كه نخستين بار از دانشگاه علوم پزشكي تهران مطرح شده است كه اين فرصتي است براي تقو.يت بين الملل دانشگاه و ما  اين روز را گرامي مي داريم.
سرپرست معاونت بين الملل دانشكده پزشكي دانشگاه، تعداد دانشجويان خارجي از دو طريق وزارت امور خارجه و معاونت بين الملل دانشگاه را حدود 100 دانشجو در مقاطع مختلف تحصيلي خواند و افزود: كشور ما به دليل ارزش خاص مسائل فرهنگي دانشجويان كشورهاي ديگر راغب به تحصيل در كشورمان هستند ويك دانشجوي  سوئد در دانشگاه ما تحصيل مي كند.
وي در خصوص چگونگي جذب دانشجو در دانشگاه گفت: در مقطع تحصيلات تكميلي ما اساتيد ممتازي داريم كه  اگر سطح بين المللي معرفي شوند تبليغ خوبي براي جذب دانشجو مي شود به طور مثال در گروه فارموكولوژي اساتيدي مانند دكتر دهپور و دكتر زرين دست حداقل در منطقه و آسيا برجسته اند.

خبرنگار: زهرا حري
عكس: مهناز وحيدي
درج در سایت: سميرا ملكيان

آرشیو اخبار مرتبط :

آرشیو اخبار مرتبط در ساير رسانه ها: