کد: 1287-335558      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند   تعداد بازدید : 2807

سفير نيكاراگوئه پيشرفت دانشگاه علوم پزشكي تهران را در پژوهش ستودني خواند

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: ماريو باركرو بالتودانو سفير نيكاراگوئه، در مراسم روز بين الملل دانشگاه،از حضود دانشجويان اين كشور در دانشگاه علوم پزشكي تهران،در آينده‌اي نزديك خبر داد.

مراسم روز بين الملل دانشگاه با رونمايي از تمبر يادبود اين روز در حضور سفير و نماينده 17 كشور، 41 دانشجو خارجي دانشگاه علوم پزشكي تهران و 41 دانشجوي خارجي از دانشگاه هاي علامه و تهران و با حضور مسئولين دانشگاه، جمعي سفيران و نماينده كشورها، چهارشنبه 14 اسفندماه 92 در موزه ملي تاريخ علوم پزشكي ايران برگزار شد.
ماريو باركرو بالتودانو سفير نيكاراگوئه، در حاشيه اين مراسم در خصوص آشنايي خود با دانشگاه علوم پزشكي تهران به خبرنگار روابط عمومي دانشگاه گفت: من اين افتخار را داشتم كه چند روز پيش از  T.U.M.S بازديد داشته باشم و با دانشكده‌هاي مختلف آشنا شوم.
وي افزود: بايد بگويم كه خيلي تحت تأثير كارهاي پژوهشي و علمي اين دانشگاه، منجمله در دندانپزشكي و مركز قلب تهران قرار گرفتم. پيشرفت اين دانشگاه بسيار چشمگير بوده است.
ماريو باركرو بالتودانو، اظهار داشت: در حال حاضر كشور نيكاراگوئه در دانشگاه علوم پزشكي تهران دانشجويي ندارد ولي برنامه‌ ريزي‌هايي انجام شده تا دانشجوياني براي تحصيل به اين دانشگاه بيايند، من آينده‌ي روشني در اين روابط مي‌بينم.
سفير نيكاراگوئه ضمن قدرداني از برگزار كنندگان اين مراسم، از بازديد موزه تاريخ پزشكي ايران ابراز خرسندي كرد.

تنظيم: مقدم
ترجمه: امير حسين گتميري
عكس: جمشيد ربيعي و ابوالقاسم پورياني
درج در سایت: سميرا ملكيان