کد: 1287-335565      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۸ اسفند   تعداد بازدید : 3734

دانشجوي اماراتي پرديس بين الملل دانشگاه توجه مسئولين به دانشجويان خارجي را عامل رضايتمندي آنان دانست

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: فاطمه محمد ابراهيم، دانشجوي اماراتي پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران، توسعه‌ي بين ايران و امارات در زمينه ي فعاليتهاي دانشگاهي را مهم خواند.

مراسم روز بين الملل دانشگاه با رونمايي از تمبر يادبود اين روز در حضور سفير و نماينده 17 كشور، 41 دانشجو خارجي دانشگاه علوم پزشكي تهران و 41 دانشجوي خارجي از دانشگاه هاي علامه و تهران و با حضور مسئولين دانشگاه، جمعي سفيران و نماينده كشورها، چهارشنبه 14 اسفندماه 92 در موزه ملي تاريخ علوم پزشكي ايران برگزار شد.
فاطمه محمد ابراهيم، دانشجوي اماراتي رشته مامايي پرديس بين الملل دانشگاه علوم پزشكي تهران، در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومي دانشگاه با ابراز رضايت مندي خود از تحصيل در دانشگاه علوم پزشكي تهران تصريح كرد: در طول سه سال تحصيل خود در دانشگاه مشكل خاصي نداشته ام و يا اگر خللي پيش امده با كمك مسئولين دانشگاه حل شده است.
دانشجوي پرديس بين الملل دانشگاه، بر اهميت توسعه‌ي بين ايران و امارات به خصوص در زمينه ي دانشگاهي تاكيد كرد و در خصوص هزينه ي تحصيل در دانشكده تهران گفت: اميدوارم براي مقطع دكتري بتوانم از امكانات بورسيه استفاده كنم.
در پايان محمد ابراهيم در رابطه با غرفه ي امارات، اداب و رسوم و لباس هاي محلي اين كشور توضيح داد.

خبرنگار: غزاله حسن زاده
تنظيم : زهرا حري
عكس: جمشيد ربيعي و ابوالقاسم پورياني
درج در سایت: سميرا ملكيان