به گزارش روابط عمومي معاونت بينالملل، معاون بينالملل دانشگاه افزود: سيستم هاي رتبهبندي جهاني اين شاخصها را براي ارزيابي فعاليتهاي بينالمللي دانشگاهها مورد توجه قرار ميدهند كه دانشگاه علوم پزشكي نيز در صدد تحقق آنها است.
وي تصريح كرد: اعتقا داريم هر چه ميزان تعاملات بينالمللي افزايش يابد و به شيوه مناسب تري توانمنديهاي موجود به نمايش گذاشته شود، دانشجويان ايراني نيز رغبت كمتري براي ادامه تحصيل در خارج از كشور خواهند داشت.
دكتر عرب خردمند با اشاره به اينكه دانشگاه با ايجاد پرديس بينالملل تلاش كرد به ساماندهي دانشجويان برتر كشور پرداخته و تا حدودي مانع از خروج از آنها از كشور شود، اظهار داشت: هم اكنون يك هزار و صد دانشجوي ايراني، مازاد بر ظرفيتي كه دولت به دانشگاه اختصاص داده است در پرديس بينالملل مشغول به تحصيل هستند.
معاون بينالملل دانشگاه در ادامه با بيان اينكه دانشگاه علوم پزشكي تهران سه سال است كه فعاليتهاي بينالمللي خود را آغاز كرده است، گفت: ماحصل اين فعاليتها جذب 224 دانشجو از 27 كشور است.
دكتر عرب خردمند افزود: اين در حالي است كه بيش از 9 هزار و 700 متقاضي از كشورهاي مختلف درخواست خود را جهت تحصيل در دانشگاه علوم پزشكي تهران ارائه كردهاند.
وي ابراز اميدواري كرد برنامههايي كه با حضور سفرا و نمايندگان كشورهاي خارجي برگزار ميشود فرصتي براي نشان دادن همكاريهاي بينالمللي دانشگاه به وجود آورده و منجر به ارتقاء تعاملات جهاني در بخش آموزش عالي شود.
خبرنگار: مهناز وحیدی
عکاس: جمشید ربیعی و حسین اکبریان
درج در سایت: مهشاد فیروزپور
آرشیو اخبار مرتبط :
آرشیو اخبار مرتبط در ساير رسانه ها: