کد: 1287-345403      تاریخ ایجاد: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۰ اسفند   تعداد بازدید : 4464

رييس اداره امور دانشجويي و بورسهاي وزارت امور خارجه برند بين‌المللي سازي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور را در اختيار دانشگاه دانست.

به گزارش روابط عمومي معاونت بين‌الملل دانشگاه، نادي ضمن بيان اين مطلب دانشگاه علوم پزشكي تهران را پيشرو در عرصه فعاليت‌هاي بين‌المللي معرفي كرد كه بايد براي ساير دانشگاه‌هاي كشور به يك الگو تبديل شود.
وي افزود: با پيشرفت‌هاي حاصل‌ شده در دانشگاه علوم پزشكي تهران اميدواريم بتواند در آينده نيز سهم خود را از بين‌المللي سازي آموزش عالي كشور افزايش دهد.
رييس اداره امور دانشجويي و بورسهاي وزارت امور خارجه پروژه EducationIRAN را رويدادي مثبت در حوزه جذب دانشجويان خارجي عنوان كرد و بيان داشت: اگر دانشگاه‌هاي برتر كشور به دنبال افزايش جذب دانشجويان خارجي هستند بايد اهتمام بيشتري به اين پروژه داشته باشند.
نادي اضافه كرد: علي‌رغم ديدگاه‌هاي متفاوت در اين مسير خوشبختانه دو وزارتخانه علوم و بهداشت همسو با وزارت امور خارجه عمل كرده اند.
وي با بيان اينكه بسياري از دانشگاه‌هاي كشور ادعاي ورود به عرصه بين‌المللي را دارند، تصريح كرد: در پروژه EducationIRAN كميته‌اي تحت عنوان اعتباربخشي تعريف شده است كه ضمن رصد فعاليت‌هاي بين‌المللي دانشگاه‌ها، در جهت انطباق اين فعاليت‌ها با استانداردهاي جهاني نيز اقدام مي‌كند.
رييس اداره امور دانشجويي و بورسهاي وزارت امور خارجه جشن روز بين‌الملل را فرصتي براي ارزيابي فعاليت‌هايي دانست كه تاكنون در عرصه بين‌المللي سازي دانشگاه انجام شده است.

خبرنگار:مهناز وحیدی

عکاس: جمشید ربیعی و حسین اکبریان
درج در سایت: مهشاد فیروزپور

آرشیو اخبار مرتبط :

آرشیو اخبار مرتبط در ساير رسانه ها: